belangstelling

HomeDiensten

​Tot uw dienst


Om invulling te geven aan uw behoefte zijn er verschillende diensten die we inzetten. Neemt u voor aanvullende informatie gerust contact met ons op.

Training

We bieden u maatwerktrainingen aan waarbij gegarandeerde kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Daarnaast zorgen we voor afwisselende werkvormen en een goede balans tussen theorie en praktijk.

lees meer »

Coaching

De Agrarische Academie visie op persoonlijke coaching is om te leren ‘leren’. Belangrijk daarbij is dat onze coach samen met de coachee het vertrekpunt vaststelt op basis van visie, ervaringen, waarden, overtuigingen en vaardigheden. Vanuit dat punt begint de reis naar succes, waarbij de coachee het stuur in handen zal hebben.

lees meer »

Interim management

Interim managers van de Agrarische Academie zorgen voor een frisse blik op uw organisatie en nemen indien nodig moeilijke besluiten.  Een interim manager is een tijdelijk leidinggevende van buiten de organisatie die voor een bepaalde tijd wordt aangetrokken om de leiding van een afdeling of organisatie op zich te nemen. De Agrarische Academie biedt een interim manager die past bij uw organisatie.

lees meer »