belangstelling

HomeDienstenDe Pluimvee Academie:…

De Pluimvee Academie: 'Pluimveehouder aan het stuur.'


Gezocht: De pluimveeondernemer van morgen.

De wereld om ons heen verandert in een snel tempo. Enerzijds komt de wereldmarkt steeds dichterbij, anderzijds laat de burger en consument duidelijk van zich horen. In deze snel veranderende wereld wordt het houden van pluimvee steeds complexer. Het belang van communicatie met afnemers, toeleveranciers en de omgeving neemt met de dag toe. Het sturen van uw eigen activiteiten en van uw medewerkers vraagt om aandacht en planning.

Hoe doet u dat? Bent u klaar voor morgen?

Beheerst u (pluimvee ondernemer in de leg- of vleessector) deze vaardigheden, wilt u daarin beter worden en stelt u ongebonden ondersteuning daarbij op prijs? Zo ja, dan is de training ‘Pluimveehouder aan het Stuur’ voor u op maat gemaakt.

In besloten bijeenkomsten met 8 - 10 collega-pluimveehouders, komen bovengenoemde onderwerpen uitgebreid aan bod. Daarnaast voorziet de training in individuele begeleiding en advies in de vorm van 1-op-1 coachgesprekken.

De training wordt verzorgd door senior trainers Stian Geerts en Ellen van ‘t Veer. Beiden zijn door de wol geverfd in het trainen: Stian Geerts op het vlak van ondernemerschap en Ellen van ‘t Veer (mede-auteur Vleeskuiken Signalen) op het gebied van pluimveekennis. Deze unieke combinatie van praktische pluimvee-ervaring met uitgebreide ervaring in het trainen en coachen van ondernemers, maakt dat u met de training Pluimveehouder aan het Stuur het geleerde gelijk in uw bedrijfsvoering kunt toepassen.

 

Pluimveehouder aan het Stuur in 8 stappen:

Stap 1: Het vooronderzoek en persoonlijke intake

 • Twee coachgesprekken met seniorcoach
 • Persoonlijke Managementanalyse
 • Bedrijfsanalyse op basis van technische kengetallen

 

Stap 2 t/m 7: Zesdaagse training

 • Inspirerend Leiderschap
 • Motiverend Personeelsmanagement
 • Overtuigend Communiceren
 • Praktische Visie, Missie en Strategie
 • Sturen op kipsignalen
 • Technisch en financieel resultaat
 • Duurzaam in dialoog
 • Boeiende excursies naar innovatieve bedrijven in de pluimveeketen
 • Borging van het geleerde

 

Stap 8: De nazorg

 • Twee coachgesprekken met seniorcoach
 • De training wordt afgesloten met een certificaat
 • Een eventueel vervolgtraject behoort tot de mogelijkheden

 

Wanneer en welke kosten?

De training wordt gegeven voor minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers. De intake zal plaats vinden medio zomer 2014. De investering voor u als deelnemer bedraagt €2400,- excl. BTW. Alle verblijfskosten, de consumpties, lunches, het certificaat en lesmateriaal zitten hierbij inbegrepen. Voor de eerste 10 pluimvee ondernemers die zich aanmelden is een korting van €100,- weggelegd.

Subsidie

Welke pluimveehouders willen zichzelf verbeteren met subsidie?

Gezocht, een 7-tal pluimveehouders die verschillende modules interessant vinden van de training 'pluimveeondernemer aan het stuur'. Subsidie behoort tot de mogelijkheid wanneer de pluimveehouder een vrijblijvend gesprek aangaat over zijn trainingsvragen met de scholingsconsulent. die zonder verplichting medewerking willen verlenen door een persoonlijk gesprek daarover aan te gaan met de subsidieafdeling.

Bent u of kent u de pluimveehouder die even zijn/haar medewerking wil verlenen en een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor dergelijke subsidie niet uit de weg gaat, dan komen wij graag met u in gesprek.

 

Hoe kunt u zich aanmelden?

Is uw interesse gewekt of heeft u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan contact met een van ons op.

Stian Geerts s.geerts@deagrarischeacademie.nl +31 (0) 6 54 35 21 28

Ellen van ‘t Veer e.vantveer@depluimveeacademie.nl +31 (0) 6 10 34 62 09

Download hier uw flyer!