belangstelling

HomeDienstenInterim management

Interim management


Interim management

Interim managementInterim managers van de Agrarische Academie zorgen voor een frisse blik op uw organisatie en nemen indien nodig moeilijke besluiten. Een interim manager is een tijdelijk leidinggevende van buiten de organisatie die voor een bepaalde tijd wordt aangetrokken om de leiding van een afdeling of organisatie op zich te nemen. Ae Agrarische Academie biedt een interim manager die past bij uw organisatie.

Interim manager bij vervanging of reorganisatie
Er zijn diverse redenen om een interim manager aan te trekken. Soms gaat het om een vertrek van de vaste manager en is er nog geen geschikte opvolger gevonden, op projectbasis of omdat de huidige manager langdurig ziek is. Veelal wordt er ook een interim manager aangesteld omdat er een grote verandering in de organisatie gaat plaatsvinden.

Voordelen aanstelling interim manager
Een interim manager zorgt voor een frisse blik en heeft als voordeel dat hij minder verbonden is met de organisatie en daarom makkelijker zware besluiten kan nemen. Interim managers van de Agrarische Academie hebben uitgebreide ervaring binnen verschillende vakgebieden.