belangstelling

HomeDienstenLeiderschaps Talenten Netwerk

Leiderschap Talenten Netwerk (LTN)


Dagelijks sta je voor uitdagingen als leidinggevende in een steeds veranderende markt. Het gevolg daarvan is dat er nogal wat van je verwacht en gevraagd kan worden. Dan put je uit je ervaringen, ideeën en inzichten die nodig zijn voor de dagelijkse aansturing. 

Daarom heeft De Agrarische Academie het LTN (Leiderschap Talenten Netwerk) opgezet.

Wat vind je van het idee om 4x per jaar te kunnen sparren over ervaringen, ideeën en inzichten met een 10-tal mensen die een soortgelijke functie hebben als jijzelf, en bij een niet concurrerende organisatie werken in de agrarische sector.

Voor wie?

Het Leiderschap Talenten Netwerk is een intervisienetwerk voor leidinggevenden in sales of sales gerelateerde omgevingen in de agrarische sector die voor grote uitdagingen staan in hun werkgebied.

Vaak sta je voor uitdagingen die te maken hebben met wetgeving, de concurrentie, fusies en samenwerken met andere partijen, alles binnen je vakgebied.

Leidinggevenden die openstaan om met gelijk geaarde vakgenoten in gesprek te gaan, uitdagingen te delen, ideeën op te doen of - vaak heel concreet - samen werkbare oplossingen te vinden voor eigen praktijkcases.

.

Discussie

Onder leiding van een spreker zal er worden gediscussieerd over onderwerpen die jij als leidinggevende belangrijk vindt. Elke deelnemer kan vooraf onderwerpen aandragen die vervolgens worden besproken in de groep. Mogelijke onderwerpen vallen in het kader van Motivatie, Leiding Geven, Coachen, Managementcockpit in sales, Ontwikkeling van personeel, Beloning van prestatie en Marktbewerking. Veranderingen in de omgeving van mijn team/organisatie. (markt, organisatie, wetgeving)

In het kort

De bijeenkomsten worden vier keer per jaar gehouden met leden uit verschillende sectoren. Van elk bedrijf en elke sector is maximaal een lid aanwezig. Er kan onderling gewisseld worden, als de vervanger een soortgelijke functie heeft. Een groep bestaat uit minimaal acht en maximaal vijftien leden, die zelf de onderwerpen aandragen, waarna onder leiding van een spreker de onderwerpen besproken worden. De bijeenkomsten vinden wisselend plaats bij de locatie van de verschillende leden, en duren van 13.30 tot 20.00. Ze worden afgesloten met een gezamenlijk diner.

Bijdrage

De bijdrage in de administratie en organisatie bedraagt op jaarbasis 750 euro en wordt als eenmalige bijdrage overgemaakt door de leden. 

 Aanmelden of er meer over horen? klik dan hier.