belangstelling

Men your management


Hulpvraag

Tijdens deze Men-Your-Management sessie ontwikkelen uw deelnemers onder begeleiding van de trainer de inzicht en vaardigheden die nodig zijn ter verbetering van het persoonlijke leiderschap en de samenwerking.
Men-en managementtechnieken zijn zodanig met elkaar vervlochten dat ze elkaar verduidelijken en versterken.

Door de aanvullende inzichten en vaardigheden zullen de deelnemers zich in meer positieve zin kunnen onderscheiden. In deze Men-Your-Management sessie zal veel aandacht besteed worden aan het vergroten van de vaardigheden door praktijkoefeningen met aangespannen paarden

Bij de sessie met paarden wordt een enkelspan en tweespan ingezet waarmee de deelnemers aan de slag gaan, ieder met een eigen functie.

Daarnaast gaan we met een vierspan paarden “gas erop”  de Oirschotse bossen en heide verkennen, waarbij de sfeer wordt bepaald door de buitenlucht, de geur van leer en de paarden.

 

Doelstelling

Het doel van deze training is om ervoor te zorgen dat de 4 individuen allemaal dezelfde richting in lopen. Het ene paard leidt en het andere wil graag geleid worden. Hierbij is het belangrijk om de eigenschappen en karakters van mijn pk's goed te kennen en te herkennen. Niet alleen bij een training, maar ook tijdens een pittige wedstrijd. Samenwerken in teamverband en vertrouwen is daarbij essentieel, net als in uw bedrijf. 

Tijdens deze Men-Your-Manamement-Training komen vier thema’s aan de orde; leiding geven en nemen, omgaan met kracht, samenwerken en controle.

 

Wat kan de Agrarische Academie voor u doen en wat zijn de voordelen

De Agrarische Academie werkt samen met de professionele trainers van Steenhof Stables. Wij vinden het samen fantastisch om mensen te laten ervaren dat ze beter worden in wat ze doen. Van leerzone naar een grotere comfortzone. We kunnen onder andere denken aan: 

       - Leiding geven en nemen
       - Omgaan met kracht
       - Samenwerken
       - Controle

 

Outdoor

De sfeer wordt bepaald door de buitenlucht. Casual warme kleding is dan ook gewenst. Elke sessie is anders, enerzijds omdat uw Men-Your-Management sessie een gewenst programma heeft en anderzijds dat het zich voor een groot deel buiten afspeelt en we met paarden werken. Ook de weersomstandigheden zijn van invloed, al laten we ons door regen niet weerhouden.

 

De training

Men-Your-Management kunnen wij u aanbieden in verschillende programma’s. Onze programma’s kunnen moeiteloos worden aangepast aan uw specifieke wensen. Maatwerk is een wachtwoord dat we kennen en herkennen. Vertel ons uw wensen en u ontvangt een voorstel voor een onvergetelijke en succesvolle dag.

 

Kennismaking

Wilt u meer weten over onze Men-Your-Management programma’s of heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op. Wilt u  vooraf even van de sfeer proeven, breng ons een bezoek en we maken samen met u, geheel vrijblijvend een proefrit.

Lees hier meer over Steenhof Stables >>


Men your management fragment 1


Men your management fragment 2