belangstelling

Trainingen


Manager Verkoop Rundveehouderij

Samen met onze trainer Stian Geerts is het ons gelukt om de verkoopteams nieuw elan te geven. De ontstane cultuur uit een lange geschiedenis kwam het acquisitie resultaat niet ten goede.
Toch wist Stian vertrouwen op te bouwen met onze buitendienst. Met zijn trainingen hebben we nieuwe spirit in de teams gekregen wat geleid heeft tot een keurig commercieel succes.
De spiegelsessies zijn me goed bijgebleven. Ik heb daarmee mezelf en ook de mensen nog scherper kunnen zetten. We doen er gelukkig nog iedere dag ons voordeel mee.


Commercial director

Stian is gedreven in z'n werk als trainer en zet zijn woorden ook om in daden. Neem wel even tijd om Stian goed te leren kennen.


Manager Sales and Service

Voor de begeleiding van de fusie hebben het salesmanagementteam en de buitendienst verschillende sessies gehad met Stian Geerts. Deze sessies hebben een bijdrage geleverd aan de invulling van de nieuwe situatie en het omgaan hiermee. Tevens is er een bijdrage geleverd aan de verankering van de verandering.


Trainer/coach

Verkopers of sales managers die door Stian getraind of gecoacht worden, kunnen rekenen op een praktijkgericht traject waarin ze zelf veel ervaringen opdoen maar zeker ook een spiegel voorgehouden krijgen. Stian beschikt over veel goede voorbeelden en weet de sfeer er goed in te houden. Daarnaast is hij een goede sparringpartner en adviseur.