belangstelling

HomeNieuwsTraining: De pluimvee- ondernemers aan…

Training: De pluimvee- ondernemers aan het stuur!


donderdag 29 augustus 2013 Training ‘De pluimveeondernemers aan het stuur’, sturen op signalen.

Zie hier de flyer.

Er wordt veel verwacht van de huidige pluimvee ondernemer. Het gevoel geleefd te worden door de consument, de wetgever, en de media kan gemakkelijk ontstaan. De echte pluimvee ondernemer neemt daar geen genoegen mee en pakt het stuur zelf in handen.

(foto agrarisch ondernemers)

Voor díé pluimvee ondernemers hebben Stian Geerts en Ellen van ’t Veer de training ‘De pluimvee ondernemer aan het stuur’ ontwikkeld. Zij laten de pluimveehouder ervaren welke vele mogelijkheden er zijn om de regie te krijgen en te houden over de dieren en de onderneming. In een zesdaagse training maken zij de pluimveehouder bewust van zijn of haar kracht en de mogelijkheden om de onderneming proactief te managen. 

Daarnaast biedt de training handvaten om een goede gesprekspartner te zijn voor dierenartsen, financiële- en technische adviseurs.

Stian Geerts gaat met de deelnemers aan de slag over ondernemerschap en managementvaardigheden.


Stian Geerts is senior trainer en zal met zijn ervaring de deelnemers op leiderschap doen groeien.


Ellen van ’t Veer zal de deelnemers aan de hand van kipsignalen uitleggen waarom de kip reageert op zijn omgeving en het klimaat. Een planmatige en integrale aanpak van diergezondheid kan direct resultaat opleveren. 


Ellen van ’t Veer is mede-auteur van ‘Vleeskuikensignalen’ en heeft een ruime ervaring als pluimvee-dierenarts en trainer.


Onderwerpen zoals omgaan met de burger, buren en consument en omgaan met financierders zullen door externe experts ingevuld worden.

De training start begin 2014. ‘De Pluimveehouder aan het stuur’ is voor iedere pluimveehouder toegankelijk, ongeacht welke (toe)leveranciers op zijn of haar erf komen.